Huis
Tuin
Video

3 alternatieven voor de populaire industriële lamp

Een stoere industriële lamp boven de eettafel staat natuurlijk prachtig, maar er zijn ook andere mooie alternatieven waar je een statement mee maakt. Wij laten onze drie favorieten zien.

1. Glazen bollen

Van donker, gerookt glas tot een lichtgrijze gloed. Glazen bollen heb je in allerlei varianten, waardoor er vast ook een bij zit die jij mooi vindt. Combineer meerdere bollen met elkaar voor een groots effect of ga voor één hanglamp voor een meer minimalistische look. 

2. Bamboe

Deze lamp is goed op weg om de populaire industriële lamp van haar troon te stoten. Natuurlijke materialen en zachte tinten gaat we dit jaar ook steeds meer zien, wat deze bamboelamp tot een echte musthave maakt. Doordat de kap kleine openingen heeft, oogt de lamp ondanks z'n grootte niet massief.

Meer inspiratie? Kijk dan hier.

3. Een moderne kroonluchter

Als je aan een kroonluchter denkt, denk je vast aan een klassiek en brocant exemplaar dat je alleen terugziet in chique huizen met plafondornamenten. Wat nou als we je vertellen dat er ook moderne kroonluchters zijn? De lamp hieronder is gemaakt van stalen buizen, waardoor je hetzelfde stoere randje in huis brengt zoals bij de industriële lamp, maar dan op een elegantere manier!

Wil je écht wat anders?
Ga dan voor een Aziatische lampion!

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1: Tanja van Hoogdalem
Foto 2: Kristofer Johnson
Foto 3: Katie Hodge

Tekst
Lotte Wullems

ID: 4207

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven