Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor grafische vlakken op je muur

Is je muur nodig toe aan een likje verf of wil je een keertje écht wat anders? Wij geven je inspiratie hoe je je muur op een andere manier kunt schilderen dan helemaal in één kleur.

Een pijl

Als je je kamer wilt verdelen in verschillende hoekjes, kun je heel goed werken met gekleurde vlakken op de muur. Zo kan je er voor kiezen om gewoon een halve muur te verven, maar in de vorm van een pijl staat het net wat speelser. 

Driehoekjes

Wil je liever je wat kleinere vlakken op de muur? Dan kan je ook voor meerdere driehoekjes kiezen. Combineer verschillende kleuren met elkaar voor een superleuk effect. 

Een cirkel

Als je meer houdt van ronde vormen, is een cirkel op de muur ook heel mooi. Wanneer je dit op de muur achter je bed schildert, wordt alle aandacht daar naar toe getrokken. Supergaaf dus! 

Tip: Heb je geen vaste hand? Zo zorg je ervoor dat je alsnog een nette cirkel maakt. 

Op het plafond

We zien het steeds vaker terugkomen: een gekleurd plafond. Ook dit kan je goed doen met grafische vlakken. Begin bijvoorbeeld op de muur en trek het vlak zo door op het plafond. 

Bergen

Dit is vooral heel leuk op een kinderkamer, want hoe leuk is het om zelfgemaakte bergen te verven op de muur? Het is eigenlijk heel simpel, maar geeft de kamer wel direct een hele andere look.

Wil je graag weten hoe je nou zulke vlakken netjes op de muur verft? Dat lees je hier

Fotocredits

Headerfoto: Levis
Foto 1: Fonq
Foto 2: Marij Hessel - Enter My Attic
Foto 3: Tatjanas_world
Foto 4: Calvibrambille architetti
Foto 5: Kinderkamerstylist

Alieke van Rijn
ID: 9371

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven