Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor het inrichten van je studentenkamer

Net weer begonnen met je studie en ga je binnenkort op kamers? Een studentenkamer inrichten kan knap lastig zijn, omdat de ruimte en het budget vaak beperkt is. Wij geven je wat inspiratie om het je makkelijker te maken.

1. Een kledingrek

Geen ruimte voor een grote kledingkast en wil je toch je kleren graag ophangen? Een kledingrek is heel handig en ziet er ook nog eens leuk uit.

2. Een roomdivider

Om je kamer te verdelen in een woon- en slaapkamer kun je voor een roomdivider kiezen. Hier kan je veel spullen in opbergen en op deze manier heb je toch nog een apart slaapgedeelte. Kies je voor een open kast, dan houd je het alsnog ruimtelijk en open. 

3. Een hoogslaper

Om ruimte te besparen is een hoogslaper een heel goed idee. Onder dit bed kan je verschillende meubels plaatsen zoals een bureau of een bank. Ook maakt het op deze manier niet uit of je een één- of tweepersoonsbed neemt, dus ook nog extra ruimte voor een logé!

4. Een bar

In plaats van een gewone eettafel in je kamer zetten, kun je ook een klein barretje in je kamer plaatsen. Het is heel makkelijk om zelf te maken en het neemt ook nog eens heel weinig ruimte in beslag.

5. Een bedbank

Is je kamer te klein voor een bed én een bank? Kies dan voor de combinatie, namelijk een bedbank. Leg er overdag een kleed en wat kussens op en het ziet er direct gezellig uit! Ook zijn er tegenwoordig stijlvolle hoekbanken die in een handomdraai uit te klappen zijn tot tweepersoonsbedden. 

Photocredits

Headerfoto: Rawpixel-Pexels
Foto 1: styledbymarit - Instagram
Foto 2: @Huisnummer74 - Instagram
Foto 3: Ikea
Foto 4: Wants and needs
Foto 5: Ikea 

Alieke van Rijn
ID: 9166

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven