Huis
Tuin
Video

De mooiste inspiratie voor een interieur met een mannelijk randje

De meeste mannen maak je niet blij met een een lieflijk pastel interieur, een overdosis aan accessoires of een fluwelen fauteuil. Nee, ze willen een echte mancave: stoer, strak én functioneel. Om het testosterongehalte flink op te krikken, hebben we de tofste mannelijke interieurs voor jou op een rij gezet.

Bron: Mr_Renderman

 


Donkere kleuren

Je moet het durven, maar donkere muren pakken erg sfeervol uit. Het geeft een ruimte een intieme sfeer met een elegant randje. Een cognackleurige, leren bank zal er op deze manier ook echt uitspringen. Om de stoere look af te maken, combineer je het met stalen elementen, zoals een industriële lamp.

Bron: Tom Kundig

 

Een bakstenen muur
Kom je tijdens het strippen van het behang een gave bakstenen muur tegen? Prijs jezelf dan heel gelukkig en laat deze zo veel mogeijk intact. Het is de perfecte basis voor een stoer interieur.

Bron: Stadshem

 

Een fiets in je interieur 

Het klinkt misschien gek; maar een fiets kan óók een stijlvol interieuritem zijn. Hang jouw exemplaar aan de wand et voilà: een ware eyecather.

 

 

Bron: Nina Holst

 

Show je whiskycollectie op een bar cart


Ben je een drankliefhebber? Dan is een bar cart onmisbaar. Wil je het stylish, maar niet al te vrouwelijk, decoreren? Kies dan voor een set mooie glazen en een plant.

Bron: Jonas Bjierre-Poulsen

 

Voor de minimalist

Houd je meer van lichte kleuren, strak design en niet te veel poespas? Dan word je vast heel gelukkig van een minimalistisch interieur. Witte muren en een vloer met een betonlook zijn de perfecte basis. Om toch iets meer warmte te creëeren, kun je het best werken met natuurlijke materialen zoals hout.

Headerfoto: Kennedy Nolan

ID: 2726

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven