Huis
Tuin
Video

Zo pas je de kleur van 2020 toe in je interieur

Eerder lieten wij weten dat de kleur van 2020 de groen grijzige 'tranquil dawn' is. Maar hoe pas je dit nou toe in je interieur? Wij geven je wat inspiratie hoe jij je deze terug kan laten komen in jouw interieur.

Ton sur Ton

De 'tranquil dawn' kun je heel goed combineren met andere kleuren groen, oftewel: ton sur ton! Dit kun je doen door bijvoorbeeld kussens in een groene bank te leggen in verschillende tinten. Het voordeel van dezelfde kleuren te gebruiken in je interieur is dat het snel bij elkaar past en dus één geheel wordt. 

Natuurlijke materialen

Wat ook heel mooi bij de grijsgroenige kleur staat, zijn natuurlijke materialen. Doordat de kleur best licht is, valt het hout, rotan of andere natuurlijke materialen extra goed op. Een prachtige combinatie dus!

Plafond

Als je een keer iets heel anders wilt, zou je ook je plafond in de groengrijzige kleur kunnen verven! Het staat supermooi en je maakt direct een statement. Ben je nog niet overtuigd? Hier staan nog meer voorbeelden van een gekleurd plafond. 

Gekleurde bank

Geen zin in verven maar vind je de kleur wel heel mooi? Een gekleurde bank in je woonkamer geeft ook al heel veel sfeer. Je kunt op deze manier de rest van je kamer neutraal houden, zodat de bank een échte eyecatcher wordt. 

Keuken

Als je helemaal dol ben op de 'tranquil dawn', is het ook nog een idee om je keuken in deze kleur te verven! Het is wel heel bepalend voor de rest van je interieur, maar zorgt wel voor een gaaf effect. 

Geen tijd om gelijk aan de slag te gaan? Laat het doen! Een betrouwbare schilder zoeken en een afspraak plannen lijkt een heel gedoe, maar niets is minder waar. Met deze tool van Centraal Beheer is het zo gepiept!

Fotocredits

Headerfoto: Dulux
Foto 1: Ludorn
Foto 2: Binti Home
Foto 3: Dulux
Foto 4: Wehkamp
Foto 5: Dulux

Alieke van Rijn
ID: 9263

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven