Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor olifanten in je interieur

Een echte jungle in je eigen huis? Die is natuurlijk niet compleet zonder olifanten in interieur. Je kunt hiermee alle kanten op. Wij geven je inspiratie!

1. Een kapstok

Ga voor kapstokken met olifanten erop. Dit staat heel stijlvol in je interieur én is ook nog eens praktisch. Ben je bang dat de slurf je zware winterjas niet houdt? Dan kun je de kapstokken ook gewoon gebruiken als accessoire voor in je interieur. 

2. Brievenhouder

Rommelige brieven die door het hele huis liggen zijn verleden tijd met deze leuke brievenhouder in de vorm van een olifant. Ideaal op je bureau bijvoorbeeld.

3. Dekbed

Met dit olifantendekbed kun je iedere dag wakker worden in de jungle. Zo kun je lekker dromen dat je op vakantie bent in de jungle, én word je ook nog eens wakker in jeeigen jungle home. 

4. Tafel

Hoe leuk is het om een bijzettafeltje te hebben in de vorm van een olifant? Hierop kun je een mooie plant of je kopje koffie kwijt, of gebruik het als nachtkastje! 

5. Kussens

Een makkelijke manier om olifanten naar je huis te brengen is met kussens. Sla wat olifantenkussens in, leg ze op de bank en je hebt de safaritrend helemaal te pakken! 

Fotocredits:

Headerfoto: Bol.com
Foto 1: Homestock
Foto 2: Ditverzinjeniet.nl
Foto 3: Wehkamp
Foto 4: Uncommongoods
Foto 5: Bol.com

Julia Dilissen
ID: 9046

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven