Huis
Tuin
Video

5x zo laat je op een stijlvolle manier slangen terugkomen in je interieur

Echte slangen wil je waarschijnlijk liever niet in je interieur hebben rondkruipen. Maar stiekem zijn het wel prachtige beesten. Wij geven je inspiratie hoe je slangen op een stijlvolle manier kunt laten terugkomen in huis.

1. Accessoires

Laat slangen subtiel terugkomen in je interieur door te kiezen voor kleinere accessoires, zoals onderzetters met slangen erop. Dit staat stijlvol én zo bescherm je meteen je tafel. 

2. Slangenprint

Gebruik je liever alleen de prachtige huid van de slang? Kies dan voor kussens met een slangenprint erop. Hierbij gebruiken we natuurlijk geen échte slangenhuid, maar wel het gedetailleerde patroon. Combineer het met andere printjes voor een verrassend effect. 

3. Behang

Ga voor fotobehang met slangen erop als echte eyecatcher in je interieur. Durf jij het aan? Wacht dan niet te (s)lang en ga lekker aan de slag met behangen. 

4. Lichtjes

Slangen kun je ook terug laten komen in je verlichting. Zo geef je een speels effect aan je interieur, én zo heb je meteen sfeervolle verlichting.

5. Gouden beeldjes

Laat slangen overal in je interieur terugkomen met bijvoorbeeld gouden beeldjes van slangen. Je kunt deze bijvoorbeeld prachtig kwijt achter glas, waardoor je de aandacht er nog wat extra naar toe trekt. 

Fotocredits:

Headerfoto: Photowall
Foto 1: Homestock
Foto 2: Asos
Foto 3: Photowall
Foto 4: Urban Outfitters
Foto 5: Homestock

Julia Dilissen
ID: 9142

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven