Huis
Tuin
Video

7x inspiratie voor de rotan peacock stoel

Ben jij net als wij helemaal weg van de rotan 'peacock' stoel?! Snappen we! Deze mooie stoel staat onwijs leuk in je interieur en zorgt voor een prachtige bohemian look. Wij geven je inspiratie om 'm te stylen in je interieur.

1. Een echte eyecather

De grote vormen van de stoel zorgen er sowieso voor dat hij opvalt in je interieur. Maar door de lichte kleur van riet te combineren met een donkere wand zal hij nog meer opvallen en wordt het een echte eyecatcher!

2. Chill hoekje

Omdat de stoel zo'n grote rugleuning heeft, zit hij ook nog eens lekker. Leg er wat kussentjes op, combineer 'm met een krukje voor je voeten (óf je kat) en zo kun je er heerlijk in wegdromen.

3. Ton sur ton

Wanneer je een stoel wilt die niet al te veel opvalt, zou je ook voor een stoel kunnen kiezen in dezelfde kleuren als de muur. Zo zie je wel de mooie patronen, maar vormt het een eenheid met je muur en valt het minder op. 

4. Kies voor zwart

Houd je meer van een donker interieur? Dan kun je ook voor een zwarte stoel kiezen. Fleur 'm dan op met wat leuke kussentjes, zodat het geen saai geheel wordt. 

5. Versier je stoel

Wat zo leuk is aan een rotan stoel, is dat je er dingen door heen kan rijgen. Zo kan je bijvoorbeeld de stoel versieren met wat planten en op deze manier ziet hij er nog gezelliger uit!

6. Niet alleen voor binnen

Natuurlijk kan je de rotan stoel ook buiten neerzetten.  Leuk voor bij een feestje, een bruiloft, maar ook gewoon in je achtertuin!

7. Kleine Peacock

Toch niet zo dol op zo'n grote stoel, maar hou je wel van een bohemian look? Dan kan je ook gaan voor een kleine 'peacock' stoel. 

Alieke van Rijn
ID: 9196

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven