Huis
Tuin
Video

Dit hippe kratje is een hit én je kunt ze nu ook híer kopen!

Heb jij ze al gespot? Je ziet deze toffe kratjes veel voorbijkomen op Instagram: deze toffe roze Evian kratjes. Makkelijk zijn ze niet te verkrijgen, maar wij hebben de oplossing voor je!

Echt, Hema!

Eén van Nederlands bekendste winkels verkoopt namelijk kratjes die iets weghebben van de Evian kratjes. We hebben het over Hema! En, goed nieuws: ze hebben ze niet alleen in het roze, maar ook in het grijs, koraalrood, mintgroen, legergroen en wit. Voor ieder wat wils dus!

Als je zo’n tof kratje wil hebben moet je wel wat haast maken, op de website zijn ze namelijk bijna allemaal uitverkocht. Niet getreurd: in de meeste filialen zijn ze gewoon nog te verkrijgen. Rennen dus!

Een écht Evian kratje

Wil je nu zo’n écht Evian kratje? Dan kun je het beste een roadtrip plannen naar België, daar staan ze namelijk gewoon in de supermarkt. Liever shoppen vanaf de bank? Speur dan Marktplaats eens af, daar verschijnen ze zo nu en dan.

Fotocredits
Headerfoto: @joelixjoelix - Instagram
Foto Hema kratje: @hemanederland - Instagram
Foto Evian kratje: Zilverblauw

Lobke Taal
ID: 7876

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven