Huis
Tuin
Video

Ja, ik wil! De mooiste inspiratie voor bruiloft decoratie

Je trouwdag is volgens velen één van de mooiste dagen van je leven. Dus een beetje extra aandacht voor de decoratie is wel op z’n plaats. Maar… hoe pak je dat nou aan?

Ideeën genoeg op Pinterest en Instagram, iets te veel zelfs. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we de beste ideeën er voor je uitgefilterd en geven we je tips voor de mooiste bruiloft decoratie.

Foto: Richard Bell Photography

 

Gipskruid
Een klassieker op bruiloften, en terecht, want het is zo mooi! Gipskruid is bovendien ook erg goedkoop. Zet de takjes in een klein vaasje, of hang ze aan de stoelen met een mooie strik (of gewoon los). Eén stengel is al genoeg!

Foto: Jamie Fischer

 

Bloemengordijn
Ah, prachtig! Een bloemengordijn waarbij de touwtjes zó dun zijn dat de bloemen echt lijken te zweven! Extra mooi is in dit geval het subtiele kleurverloop van de bloemetjes.

Foto: Jonathan Ryder 

 

Lampionnen
Een must voor onze droombruiloft: lampionnen! En veel ook! Wit is natuurlijk altijd goed, maar de roze en blauwe pasteltinten van de lampionnen hierboven vinden we al helemaal geweldig!

Foto: Michael Tukker Photography en Misty Miotto

 

String lights
Niet alleen staan string lights heel gezellig en knus wanneer de avond valt, het staat ook nog eens prachtig op de foto wanneer ze onscherp op de achtergrond schitteren. #bokehlove

Foto: Yiannis Alefantou

 

Lavendel
Waar lavendel allemaal wel niet goed voor is! Je slaapt er beter van, je kunt ze drogen en in de keuken hangen en… je kunt het als prachtige decoratie op je bruiloft gebruiken. Zoals de twee steeltjes lavendel op een servet. Elegant en stijlvol!

Foto: White Daisy Photography

 

Hang in there!
Bloemen kun je nooit genoeg hebben, en al helemaal niet op een bruiloft. In een vaasje op tafel vinden we al leuk, maar nog mooier is het als je ze in de boom of aan een balk hangt aan een simpel touwtje. Het liefst op verschillende hoogtes voor een speels effect!

 

Headerfoto: Minted
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2847

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven