Huis
Tuin
Video

Zo zien de kerstbomen van bekende Nederlanders eruit

Ben jij ook nog druk bezig met het versieren van je kerstboom of staat die van jou al een tijdje? Om je te inspireren, gluren we even binnen bij een ander: zo zien de kerstbomen van bekende Nederlanders eruit.

Fred van Leer

Fred van Leer heeft zijn kerstboom (met een beetje hulp) omgetoverd tot een sprankelende boom vol met kekke ornamenten. Van lipstick tot stokbrood, Fred heeft het allemaal in zijn boom gehangen en wij zijn fan! Benieuwd waar deze leuke ornamenten vandaan komen? Wij schreven hier eerder al een artikel over!

originele kerstboom fred van leer

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan heeft niet één, maar twee kerstbomen in haar huis! Met de kleurrijke versieringen en lichtjes zijn het misschien wel de vrolijkste kerstbomen die we gezien hebben dit jaar! Zo zie je maar weer: klein kan ook erg fijn zijn.

vrolijke kerstboom georgina verbaan
sneeuwpop piek georgina verbaan

Frans en Mariska Bauer

De familie Bauer ging voor een rood-gouden boom dit jaar. De volle boom valt zeker in de smaak, ook bij de familie kat zo te zien aan de kale plek onderaan de boom.

rood gouden kerstboom bauer
kat onder kerstboom bauer

Simon en AnneMarie Keizer

“Je bent wel even twintig minuten bezig, maar dan heb je ook wel wat”, zegt AnneMarie Keizer op haar Instagram bij een foto waar ze trots de kerstboom laat zien. En ze heeft zeker wat, de boom is prachtig (en twintig minuten vinden we toch best snel voor zo’n grote boom).

grote, gouden kerstboom keizer

Johnny en Anouk de Mol

Anouk en haar dochtertje Kiki hebben niet alleen de kerstversiering de kast uit getrokken toen zij de boom gingen versieren. Ook andere vrolijke versieringen is in de boom gehangen, en daar mochten Kiki's lievelings knuffels natuurlijk niet bij ontbreken. Schattig!

vrolijke boom met knuffels en bloemen

Lees ook deze andere artikelen over kerstbomen:

Fotocredits:
Header: Johnny de Mol - Instagram
Foto 1: Fred van Leer - Instagram
Foto 2: Georgina Verbaan - Instagram
Foto 3: Georgina Verbaan - Instagram
Foto 4: Mariska Bauer - Instagram
Foto 5: Mariska Bauer - Instagram
Foto 6: AnneMarie Keizer - Instagram
Foto 7: Anouk de Mol - Instagram

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3829

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven