Huis
Tuin
Video

Klaar om de kerstboom te versieren? Wij geven je inspiratie

Ben jij al in de kerstmood? Het is eindelijk tijd om je huis weer in kerstsferen te brengen, beginnend bij de boom! Maar hoe versier je 'm dit jaar? Wij geven je wat inspiratie, succes gegarandeerd!

1. Groen en botanisch

In 2017 was groen in de kerstboom al super hip en dit jaar gaan we daar lekker mee door. Echter is de kleur emerald nu ook toegevoegd aan het lijstje, meerdere kleuren groen combineren is een must! Naast het verbrede kleurenpalet is het ook tof om wat ornamenten van andere materialen in de boom te hangen, hout bijvoorbeeld!

2. Winters wit, blauw en bruin

Geïnspireerd op kerstlandschap is deze trend één van de mooiste van dit jaar. De kleuren blauw, bruin en wit doen denken aan de mooie winterlucht, natuur en, uiteraard, het witte pak sneeuw dat we hopelijk dit jaar nog zullen zien. Dit kleurenpalet zorgt voor een kalme, chique en comfortabele uitstraling, wij houden ervan!

3. Modern en klassiek

De combinatie van moderne en klassieke items klinkt misschien een beetje gek in de oren, maar is een echte aanrader. Door groene kleuren te combineren met een mooie kerstrode kleur en bijvoorbeeld eucalyptus creëer je deze mooie look. Ook eetbare ornamenten passen goed bij deze stijl, denk aan rood-witte zuurstokken en zelfgebakken gingerbread koekjes.

4. Grijs en roze

Voor deze trend moet je misschien even om toestemming vragen bij je eventuele mannelijke huisgenoten, hij is namelijk erg.. roze! Door een steengrijze kleur te combineren met hard en zacht roze geef je de boom een luxueuze look. Hou de versiering lekker minimalistisch, ook ornamenten van licht hout of karton passen goed bij deze trend. Twijfel je nog over het roze? Je kunt ook een deel van de roze ballen vervangen voor andere pasteltinten!

2017 vs. 2018

Het zal je misschien opvallen dat de kersttrends van 2018 deels overeenkomen met die van 2017, vooral het botanische aspect en de kleur blauw zijn dit jaar weer terug. Hoe dat komt? Kersttrends ontwikkelen zich, in tegenstelling tot kledingtrends, vrij langzaam. Dit komt doordat de trends maar zo kort in de winkels en in huis te vinden zijn er soms een paar jaar aan gewend moet worden. Klinkt niet eens zo gek hé?

Lees ook:

Fotocredits
Headerfoto: Christmaholic - Instagram

Bron: Christmaholic

Tekst
Lobke Taal

ID: 3715

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven