Huis
Tuin
Video

Hier koop je dit jaar weer een kerstboom voor slechts 1 euro

Nu december volop in gang is, is het tijd om de kerstboom weer in huis te halen. Wij kunnen niet wachten tot we die boom weer kunnen optuigen, maar eerst stap één: een kerstboom kopen. En wij weten waar je er eentje kunt krijg voor maar één euro!

Het is niet helemaal nieuw, maar leuk is het zeker: de Ikea heeft ook dit jaar weer kerstbomen voor 1 euro! De afgelopen jaren hebben ze deze actie ook gehad, en wat zijn wij blij dat ze hem ook dit jaar weer hebben terug gebracht

Een boom met een waardebon

De bomen zijn toch niet écht 1 euro. Je betaalt twintig euro en krijgt daar een mooie Nordmann boom én een waardebon van 19 euro voor terug. Kun je die 19 euro weer mooi besteden bij je volgende bezoek aan onze Zweedse vriend.

Kopen maar!

De verkoop van de bomen is deze week weer gestart! De datum verschilt per filiaal, check daarom eerst even de site zodat je zeker weet dat de verkoop ook gestart is bij jouw favoriete filiaal. Nadat je jouw mooie boom gekocht hebt, moet je toch je waardebon even goed bewaren. Deze kun je namelijk inleveren van 7 januari tot en met 3 februari. Even geduld dus!

Inspiratie nodig voor je boom? Kijk eens naar deze grappige ballen. Of kies deze ballen, die je gegarandeerd een leuke avond bezorgen!

Lees voor de leukste kersttrends van 2018 dit artikel eens!

Fotocredits
Header: Maria Tyutina - Pexels

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3687

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven