Huis
Tuin
Video

Dek je kersttafel eens anders: 4 originele tips

Speel jij het altijd op veilig en dek je jouw kersttafel met wit, rood en een vleugje goud? Doe het dit jaar eens wat anders! Ga voor kleurrijk servies.

Tip 1: Gekleurd servies

Witte borden zijn een klassieke keuze, maar waarom zou je het tijdens de kerstdagen niet eens wat feestelijker en kleurrijker aanpakken? Waar je normaal al snel aan rood zou denken, willen wij je dit jaar eens op andere gedachten brengen: wat dacht je van blauw? 

Tip 2: Varieer met je bestek

De blauwe borden springen er echt uit, maar ook bestek hoeft niet standaard te zijn. Hier hebben we de borden gecombineerd met zwart (ja echt!) bestek, maar gouden bestek is bijvoorbeeld ook prachtig. Super stijlvol toch! Te duur? Combineer je gewone bestek dan met een paar bijzondere elementen, zoals bijzondere opscheplepels.

Tip 3: Kerstkleuren met een twist

Houd je het toch liever bij de traditionele kleuren? Dan betekent het nog niet dat je per se moet gaan voor een standaard kersttafel. Bijzondere borden, zelfgemaakte kandelaars en persoonlijke kaartjes geven jouw tafel een originele twist.

Tip 4: vergeet de accessoires niet

Style de tafel af met takjes eucalyptus en gouden sterretjes op het kleed om de tafel extra feestelijk te laten ogen. De groene en subtiele gouden accenten brengen het kerstgevoel terug.

Fotocredits
Fotografie: Lotte Wullems
Styling: Mariëtte Schreuder
Accessoires: bestek en groene schaaltjes van K'OOK.

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3819

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven