Huis
Tuin
Video

Nieuwe kerstballen kopen? Dit zijn dé kersttrends van 2019

Koop jij ook het liefst elk jaar andere kerstballen? Snappen we heel goed! Daarom worden we ook extra blij van deze kersttrends van 2019!

Tel jij de dagen tot kerst al af? En kun je niet wachten tot je die mooie boom eindelijk weer tevoorschijn kunt halen! Wij ook niet! En daarom worden we ook extra blij van deze prachtige kersttrends die Intratuin dit jaar heeft aangekondigd.

Marja Middeldorp geeft raad: Haal nu je kerstspullen uit de berging om ruzie te voorkomen
Huishouden

1. Golden Glow

Krijg je bij de winter een grauw en donker gevoel? Niet als je aan Golden Glow denkt. Deze kersttrend moet je juist een warm gevoel geven. Volgens Intratuin doet deze trend je denken aan een prachtig ochtendzonnetje die de koude winternacht doet smelten met haar gouden zonnestralen. Je combineert de Golden Glow met warme kleuren zoals okergeel, oranje en amber met natuurlijke materialen, zoals hout en wol. Uiteraard kan een touch of gold hierbij ook niet ontbreken. 

golden glow

2. Mystic Nature

Ben je juist fan van de koelere tinten die goed bij het winterse weer passen? Dan is de trend Mystic Nature wel wat voor jou. Hiermee haal je het ongerepte, pure Scandinavië met haar prachtige natuur en noorderlicht in huis. Deze stoere en aardse trend wordt gekenmerkt door kleuren zoals sneeuwwit, blauw en turquoise, gecombineerd met robuuste materialen zoals steen, hout, denim en kurk. Maak je kerstversiering af met een paar grote, fonkelende kaarsen en details van leer, parelmoer en een (kunst)dierenvacht en jouw Scandinavische kerst is compleet!

Mystic Nature

3. Shades of Glamour

Shades of Glamour is bedoeld voor mensen die niet vies zijn van een beetje romantiek en allure in huis. Intratuin heeft zich voor deze trend laten inspireren door Londens chic met een vleugje art deco. Hiermee creëer je een luxe, rozige kerstsfeer. Wanneer je dit combineert met ronde vormen en zachte materialen zoals fluweel creëer je een stijlvol geheel. Ook hierbij kan een vleugje goud eigenlijk niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan goud bestek op de kersttafel of gouden kandelaren. 

shades of glamour

4. Winter Picnic

De Winter Picnic trend doet je denken aan een klassieke, winterse kerst. Denk aan een haardvuurtje, warme chocolademelk en met een beetje geluk sneeuw! Volgens Intratuin moet deze kersttrend er dan ook voor zorgen dat je het gevoel van een winters bergchalet ervaart, waar hout de boventoon voert en de versieringen voornamelijk in de kleuren groen, rood, sneeuwwit en zilver zijn. Deze traditionele kerstkleuren kun je combineren met glitters, sneeuwpopjes en andere kerstfiguurtje. 

Winter picnic
Marjolein Sintenie
ID: 9501

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven