Huis
Tuin
Video

3x inspiratie voor mensen die niet bang zijn voor kleur in huis

Een kleuraccent aan de muur? Of een hele regenboog aan kleuren? Met een kleurrijk interieur kun je helemaal losgaan in huis. Wij geven je inspiratie voor als je niet bang bent voor wat kleur in je interieur.

1. Alles in kleur

Als je helemaal voor de regenbooglook wil gaan in huis, ga dan ook echt los met de kleuren. Het kan niet gek genoeg zijn. Kies bijvoorbeeld voor een groene bank, een paarse muur en een geel krukje. 

2. Kleur met wit

Iets subtieler zijn witte muren die je combineert met meubels en accessoires in alle kleuren van de regenboog. Zo is je interieur wat rustiger, maar nog steeds lekker kleurrijk.

3. Kleur in accessoires

Nog niet helemaal zeker of je klaar bent voor veel kleur in je interieur? Kies dan eerst voor veel kleur in accessoires. Als je toe bent aan verandering, kun je binnen no time je interieur weer omgooien. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat je straks zo’n fan van kleur bent dat je uiteindelijk alles in kleur wil.

Fotocredits:

Headerfoto: Awwsam
Foto 1: StudioMucci -Instagram
Foto 2: Awwsam
Foto 3: Jean-Philippe Delberghe -Unsplash
Foto 4: A Beautiful Mess

Julia Dilissen
ID: 8960

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven