Huis
Tuin
Video

Klussen met... Sanne Vogel

Woonkamer
Actrice, schrijfster én regisseuse. Sanne Vogel heeft maar een druk leven. Voorlopig heeft ze zelfs geen tijd om te trouwen. Gelukkig heeft ze voor Evelyn en Thomas wel een dagje vrij kunnen maken.

Sanne woont nu 4 jaar in haar gezellige huisje. Zelf heeft ze niet veel geklust omdat ze er niet van houdt, maar ze kan best wel een beetje behangen. Overal is over nagedacht, en alles ziet er dan ook prima uit. Nouja… bijna alles dan… één ding is echt een doorn in Sannes oog.

Venstoorbank

Dat is namelijk het hoekje bij het raam. Sanne vindt de vensterbanken foeilelijk en zou graag zien dat de verwarming wordt weggewerkt. Samen met Thomas en Evelyn wordt er een mooie ombouw gemaakt waar Sanne ook nog op kan zitten. Dat is namelijk het hoekje bij het raam. 

Het ontwerp

Deze zitvensterbank wordt gemaakt van MDF. Tussen de latjes komt radiatorwebbing om het geheel een gezellige uitstraling te geven. Verder komt er in het midden zelfs nog een opbergvakje waar Sannes boeken in kunnen.

Ombouwen

Thomas zet Sanne aan het werk. Samen maken ze de radiatorwebbing op maat om deze vervolgens tegen de achterkant van de ombouw vast te nieten.

Kleurtje

Sanne houdt wel van kleurtjes, en dat is in haar huis dan ook niet te missen. Daarom krijgt de radiatorombouw een leuk, fris kleurtje. Verder komen er nog mooie nieuwe gordijnen en dan is het zover…

Eindresultaat

De zelfgemaakte radiatorombouw is af! Sanne, haar verloofde Melchior en hun poezen zitten er voorlopig weer warmpjes bij.

ID: 2222

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven