Huis
Tuin
Video

5x zo style je de kratjes van HEMA op een leuke manier in huis

De pastelkleurige kratjes van HEMA zien we overal terug, en dat vinden wij helemaal niet gek. De betaalbare kratjes staan stijlvol in je interieur én zijn multifunctioneel. Wij geven je inspiratie hoe je deze leuke kratten kunt stylen in huis.

1. Als plantenbak

Zet de kratten lekker vol met planten. Staat supergezellig in je interieur! De kratten zijn er in veel verschillende kleuren zoals mintgroen, lichtroze, legergroen en wit. Je kunt dus nog lekker variëren. 

2. In de kinderkamer

Berg al het speelgoed van je kinderen op in de kratten. Zo ziet je huis er al meteen een stuk opgeruimder uit.

3. Als tafel

De kratten kun je ook prima gebruiken als bijzettafel. Stapel er meerdere op elkaar om de tafel wat hoger en steviger te maken. Hier kun je dan bijvoorbeeld weer een mooie plant op kwijt.

4. Op het bureau

Met een opgeruimd bureau word je door minder dingen afgeleid. Koop daarom wat kratjes en berg hier je bureauspullen in op. Buiten het feit dat dit praktisch is ziet je bureau er zo ook meteen een stuk gezelliger uit.

5. Voor je kat

Heb je een kat? Ook dan zijn de kratjes ideaal. Katten gebruiken ze maar al te graag om eens lekker in uit te rusten. Kussentje erin en je loungeplek voor je kat is helemaal af.

Julia Dilissen
ID: 9017

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven