Huis
Tuin
Video

Kweek zelf je kruiden met speciale LED verlichting

Woonkamer
Evelyn heeft nog iets speciaals voor in de woonkamer in Amsterdam. Een LED lamp die kruiden, planten en bloemen laat groeien en bloeien. Ideaal voor moestuintjes in huis en voor kamers waar weinig daglicht komt.

De iSUN potLED van Parus Plan Light is een speciaal ontwikkelde lamp die ervoor zorgt dat je planten, bloemen of kruiden het hele jaar lekker groeien en bloeien. Door een speciaal lichtrecept wordt de fotosynthese van de plant gestimuleerd en daardoor groeit het groen wat onder de lamp is geplaatst. Het licht is huiskamervriendelijk en laat je planten 365 dagen in het jaar groeien. 

Uit je eigen kruiden- of moestuintje kan je het hele jaar door verse producten oogsten. Door de groeilamp groeien uw groenten en kruiden constant.  Daarnaast kweek je natuurlijk en bewust, zonder dat je bestrijdingsmiddelen gebruikt. De groeilamp is eigenlijk de vervanger van de zon. De planten kunnen wel iets meer water verbruiken door de continue groei. En vergeet niet dat ook planten af en toe behoefte aan een schoonheidsslaapje hebben dus laat de lamp niet altijd aan. De planten hebben net als wij behoefte aan structuur met betrekking tot voeding en licht. Dus probeer op gezette tijden de plant te belichten en voeding te geven. 

ID: 439

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven