Huis
Tuin
Video

7 manieren om een ladder te stylen in je interieur

Hartstikke leuk zo’n decoratieve houten ladder in je interieur. Maar… hoe style je zo'n decoratie ladder nou? We laten je een aantal stijlvolle suggesties zien.

Houd je niet van tierelantijntjes, dan kun je de decoratie ladder uiteraard ook gewoon zonder accessoires neerzetten in de slaapkamer of woonkamer. Maar een beetje aankleding vinden wij stiekem altijd wel leuk. Daarom laten we je een aantal stylingtips zien. 

1. In de badkamer met handdoeken
De badkamer is de perfecte plek om een houten laddertje neer te zetten, mits je badkamer daar ruim genoeg voor is natuurlijk. Het staat niet alleen mooi, het is ook nog eens erg handig om er handdoeken overheen te hangen. 

2. Met mandjes
Wil je wat extra opbergruimte, hang er dan wat mandjes aan zodat je hier wat spulletjes in kwijt kunt. Vooral erg praktisch in de badkamer of keuken.  

ladder plaid

Foto: Joyfully Growing Blog

3. In de woonkamer of slaapkamer met een plaid
Ook in woonkamer en de slaapkamer misstaan dit soort ladders niet. Hang er een mooi plaid overheen en je bent eigenlijk al klaar.

cotton balls

Foto: Hviit

4. Met lichtjes of lampionnetjes
Soms zijn alleen lampjes of lampionnetjes al voldoende om een ladder te stylen. Kies voor mooie string lights, gekleurde lampionnetjes of cotton balls in wit of zachte pastelkleuren. 

ladder planten

Foto: A Beautifull Mess

5. Met hangplantjes
We zijn sowieso al fan van hangplantjes aan het plafond te hangen of op een plankje. Maar een ladder is natuurlijk ook de perfecte plek om hangplantjes aan op te hangen. Zo kun je ook nog variëren met verschillende hoogtes door er bijvoorbeeld twee of drie aan verschillende ‘tredes’ te hangen. Wat voor plantjes je kunt ophangen? Dat lees je hier

ladder klemlamp

Foto: A Beautifull Mess

6. Met een klemlamp
Ook een klemlamp is een erg stijlvolle manier om een ladder mee aan te kleden. Het geeft niet alleen een speels effect, het is ook nog eens ruimtebesparend, aangezien je de staande lamp ernaast nu wel weg kunt laten.

ladder accessoires

Foto: The Merry Thought

7. Meerdere kleine accessoires
Uiteraard kun je de ladder ook aankleden met meerdere kleine accessoires. Extra leuk is het dan als je voor een bepaald thema gaat. Hang bijvoorbeeld je zonnebril, een mooie hoed en een leuk tasje op als je een zomerse vibe wil creëren. Ook magazines doen het altijd goed, die hang je gewoon opengeslagen over een trede heen. 

Headerfoto: Becki Owens
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3052

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven