Huis
Tuin
Video

Deze interieurs laten zien dat lambrisering echt niet ouderwets is

Lambrisering wordt vaak in verband gebracht met vroeger. Oma had dat, toch? Maar het half bedekken van je muur met hout, kunststof of tegenwoordig ook met verf maakt een comeback, en wij zijn helemaal fan. Echt niet ouderwets!

Deze interieurs zullen je geheid overhalen om je muren te lambriseren!

Wat is lambrisering?

Lambrisering is wanneer het onderste deel van je muur bedekt is met paneelwerk. Dit is vaak van hout, maar kan ook van kunststof zijn. Tegenwoordig verstaan we onder lambrisering ook het verven van het onderste deel van de muur, en dat is tegenwoordig helemaal hip.

Waarom lambriseren?

Naast dat het er heel mooi uitziet, heeft lambriseren nog een voordeel. Als het onderste deel van je muur bedekt is met hout of kunststof, dan is dit ook veel beter schoon te maken. Ook komen er minder snel krassen op en als deze erop zitten, dan zijn ze makkelijk te verwijderen.

Kleurtje

Vind je het nog een beetje eng om gelijk je hele muur een felle kleur te schilderen? Dan is een lambrisering ideaal voor jou. De helft van je muur in een kleurtje verven is een stuk subtieler, maar ziet er alsnog mooi en speels uit.

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1: Eigen huis & Tuin
Foto 2: Eigen Huis & Tuin
Foto 3: @mooiibo
Foto 4: Enter my attic
Foto 5: @at_home_at_170

Julia van Rijn
ID: 8580

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven