Huis
Tuin
Video

Het leukste cadeau voor de reisliefhebber: een wereld kraskaart

Nog op zoek naar een cadeau voor een reislustige vriend? Zoek niet langer! Ga voor een kraskaart van de wereld.

Scratchmap

Op een scratchmap kun je letterlijk doorkrassen op welke plekken je al bent geweest. Als je nog niet zoveel gereisd hebt maar nog heel veel op je bucketlist hebt staan, heb je met de kraskaart een goed overzicht van waar je allemaal nog heen kunt. Als je juist al heel veel hebt gereisd, geeft het gewoon een heerlijk gevoel om al veel te kunnen doorkrassen.

Kleurrijke kaart

Een kraskaart wordt kleurrijker naarmate je meer van de wereld hebt gezien. Een beetje zoals in real life eigenlijk. Je vriend kan bij het ontvangen van de cadeaukaart kijken wat een strategische zet is voor een zo’n gekleurd mogelijke kaart. Misschien beslist hij of zij dan uiteindelijk toch wel om naar Rusland te gaan in plaats van naar Luxemburg. Of helemaal naar de andere kant van de wereld, naar Canada!

Stijlvol geheel

Extra voordeel: een kraskaart staat gewoon super stijlvol in huis. Zo kun je het goed combineren met polaroids en een atlas om een wereldse sfeer te creëren. Zo kun je al helemaal wegdromen bij je volgende reis. 

Waar te koop?

De wereld kraskaarten zijn op meerdere plekken te koop. Een zoekpoging op google helpt je al een eind op weg naar de vele webshops die ze verkopen. Zoek je 'm liever in het echt uit? Dan kun je ook terecht bij winkels zoals HEMA en Xenos. 

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Serengetee.com
Foto 1: Luckies
Foto 2: Luckies

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3866

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven