Huis
Tuin
Video

5 leuke dingen om te doen tijdens de kerstdagen

De kerstperiode is weer aangebroken, yay! Dat betekent gezelligheid, familie en misschien wel een beetje sneeuw. Buiten de gewone activiteiten als gourmetten of dineren en cadeautjes uitpakken zijn er nog zoveel meer dingen om te doen in de kerstperiode. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

1. Schaatsen

Kerst betekent winter, en dus kou. Brr, wij houden niet zo van kou, maar wel van ijs: dan kunnen we eindelijk weer schaatsen, met na afloop natuurlijk lekkere warme chocolademelk! Als het nog niet hard genoeg vriest voor natuurijs, dan kun je natuurlijk ook gewoon op de ijsbaan schaatsen. Tijdens de kerst zijn er veel schaatsbanen te vinden in stadscentra, en dan heb je natuurlijk ook nog indoor schaatsbanen. Haal je schaatsen maar uit het vet (of huur er een paar) want het is weer tijd om te schaatsen!

2. Wellness

De kerst neemt een boel stress met zich mee: diners plannen, cadeautjes kopen, boodschappen doen en ga zo maar door. Een dagje relaxen heb je dan wel verdiend. Neem een dagje rust en geniet in de heerlijk warme sauna. Heerlijk even ontsnappen aan de kou en de stress rondom kerst.

3. Kerstcircus op het Malieveld

Kerst draait vaak om familie en vrienden, een dagje weg met het gezin kan dan ook niet missen. Het kerstcircus op het Malieveld in Den Haag is hier perfect voor. Geniet van verbazingwekkende acts en lachwekkende shows met je gezin. Ligt Den Haag niet bij je om de hoek? Er zijn ook in andere steden kerstcircussen te vinden!

4. Serious Request

Dit jaar is er geen Glazen Huis om te bezoeken, maar dat betekent niet dat er geen activiteiten worden gepland voor Serious Request. De DJ’s reizen dit jaar het land door, en eindigen op de dag van kerstavond allemaal bij het hoofdkwartier in Utrecht bij het TivoliVredenburg. De hele week zullen er ook leuke activiteiten te vinden zijn bij het hoofdkwartier. Houd voor de planning de site in de gaten. 

5. Kerstmarkten

Kerstmarkten natuurlijk! Geniet met een glühwein of warme chocolademelk van de mooiste kraampjes en kerstartikelen. Benieuwd naar de leukste kerstmarkten? Wij zochten de leukste van Nederland en ook die van onze buurlanden!

Wij hebben genoeg te doen deze maand zo!

Lees ook deze feestelijke artikelen:

Fotocredits
Header: Marina Khrapova - Unsplash

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3816

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven