Huis
Tuin
Video

4 leuke manieren om foto's op te hangen in je interieur

Wil je graag wat meer van je favoriete foto’s in je interieur terug laten komen, maar vind je de gewone lijstjes een beetje saai? Kies dan voor een van deze 4 leuke manieren om foto’s in je interieur op te hangen.

1. Aan een tak

Wil je zelf aan de knutsel? Neem dan een mooie tak mee uit het bos en maak hier een mooie fototak van zoals hieronder. Hoe je dat precies doet lees je hier.

foto's ophangen

2. Als een waslijntje

Niemand is fan van ‘de was doen’, behalve als je de waslijn gebruikt om je favoriete foto’s (zoals polaroids) aan op te hangen met knijpertjes. Deze fotowaslijntjes zijn kant en klaar te koop, maar je kunt zoiets natuurlijk ook gemakkelijk zelf maken.

foto's ophangen

3. Gallery wall

Wil je graag een statement maken? Kies dan voor een gallery wall in huis. De naam doet al vermoeden dat het hier niet gaat om een paar fotolijstjes op een rij, maar om een hele muur die vol hangt met ingelijste foto’s, het liefst in verschillende formaten op verschillende hoogtes.

De onderstaande gallery wall is éxtra tof omdat ‘ie zelfs nog een stuk de hoek om gaat!

foto's gallery wall

4. Meshboard

Je kunt ook voor een speciaal rekje kiezen waar je foto’s in kunt steken of aan vast kunt clippen. Denk aan een klein goudkleurig ansichtkaartenrekje of een ‘meshboard’ zoals hieronder, waarmee je eindeloos kunt variëren met ansichtkaartjes, foto’s en kleine accessoires.

foto's ophangen meshboard

Fotocredits
Headerfoto: Alyssa Rosenheck voor Nicole Davis Interiors
Foto 1: Albelli
Foto 2: lcane
Foto 3: Alyssa Rosenheck voor Nicole Davis Interiors
Foto 4: Oakdene Designs 

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3517

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven