Huis
Tuin
Video

5x zo mooi zijn lichtstrips in je interieur

In veel winkels, musea of bedrijfspanden kom je lichtstrips tegen. Maar heb je er weleens over nagedacht dat deze ook heel mooi kunnen zijn in je eigen interieur? Wij geven je wat inspiratie

Onder de trapleuning

Als je van je trap een echte eyecatcher wil maken, is het superstijlvol om er een lichtstrip in te verwerken. Plaats hem bijvoorbeeld onder je trapleuning en het geeft direct een mooi effect.

Onder de traptredes

In plaats van onder de trapleuning zou je ook een lichtstrip onder elke tree van je trap kunnen plaatsen. Zo krijgt je trap een mooie en luxe uitstraling. Nog een voordeel: een misstap doen op deze trap wordt bijna onmogelijk!

Achter een spiegel

In je badkamer kun je ook goed met lichtstrips werken, bijvoorbeeld achter een spiegel. Door het licht dat achter de spiegel vandaan komt, lijkt het net alsof hij verder van de muur hangt dan dat hij daadwerkelijk doet. 

Achter het hoofdbord van je bed

Wil je je slaapkamer gezelliger maken, maar weet je niet hoe? Lichtstrips achter je bed geven een mooi effect. Naast het feit dat het leuk staat, kun je ze ook heel handig gebruiken als bedlampje!

Onder plankjes

Plankjes met accessoires erop staan altijd leuk in de woonkamer, maar je kunt ze gemakkelijk een speciaal effect geven door er lichtstrips onder te plakken. Zo zien ze er net wat anders uit en vallen ze wat meer op. 

Fotocredits

Headerfoto: Decotrap
Foto 1: Hoog.design
Foto 2: Upstairs
Foto 3: Behance
Foto 4: Instagram 
Foto 5: Behance

Alieke van Rijn
ID: 9280

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven