Huis
Tuin
Video

Wees er snel bij! Deze supermarkt verkoopt nu kamerplanten vanaf €4!

We zijn gek op planten én gek op koopjes. Dus laten we nou net dolgelukkig worden van dit bericht: de Lidl verkoopt namelijk nu prachtige kamerplanten al vanaf €4!

Een beetje plantengek heeft toch op z’n minst wel een stuk of 5 planten in huis staan. Of meer nog zoals bij onze lezers die in een ware plantenjungle wonen. Maar jungle of niet, eigenlijk hebben we nooit planten genoeg. Daarom worden we ook zo blij van deze spotgoedkope aanbieding van Lidl. Vanaf afgelopen maandag (28 januari) verkopen ze namelijk al verschillende kamerplanten voor maar €4,99! Wat voor planten dan? Denk aan de Pilea peperomioides (maar wij mogen pannenkoekplant zeggen), de prachtige Monstera deliciosa (die zelfs zo populair is dat ‘ie z’n eigen hashtag op Instagram heeft) en de Sansevieria. Deze planten zijn zo’n 30 tot 35 cm hoog, maar let op: sommige groeien zo hard dat ze nog veel groter kunnen worden. Vooral de Monstera staat daar om bekend!

kamerplant lidl

Op ieder plantje past een potje

En dat is nog niet alles, want er zit ook nog eens een leuk potje om de plant heen. Je kunt kiezen uit een grafische zwart-wit print of uit een jungleprint.

Grote planten voor €4 of €6

Daarnaast verkoopt Lidl vanaf vandaag (donderdag 31 januari) ook nog kamerplanten die nog een slag groter zijn, namelijk zo’n 80 cm hoog. Deze zijn slechts €3,99 per stuk, maar wil je er een mooie keramische pot bij (die los ook maar €2,49 kost) betaal je maar €6 voor een setje. Ja dat lees je goed, zes piek voor een grote kamerplant ínclusief pot!

kamerplant lidl

De aanbiedingen zijn geldig tot en met zondag 3 februari, maar we adviseren niet te lang te wachten, want de planten gaan hoogstwaarschijnlijk erg hard!

En als je dan toch in de Lidl bent…
Ze verkopen daar nu ook dit prachtige plaid, voor een mooi prijsje! Uitverkocht? Bummer! Maar gelukkig kun je ze ook heel gemakkelijk zelf maken, en dat zónder breinaalden!

Fotocredits
Headerfoto: Brina Blum - Unsplash
Overige foto's: Lidl

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 4264

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven