Huis
Tuin
Video

Handig: voor deze luchtbevochtiger heb je alleen een waterflesje nodig

Last van je keel, hoofd, droge ogen of een droge neus? Dan zou het zomaar kunnen dat de lucht binnenshuis niet vochtig genoeg is. Een luchtbevochtiger is niet alleen goed voor de gezondheid, maar kan ook nog eens prima betaalbaar en makkelijk zijn.

Gezondheid

Belangrijker dan het lijkt, zo’n luchtbevochtiger. Voor een gezonde leefomgeving is het namelijk goed om een luchtvochtigheid van zo’n 40 tot 60% te hebben in de kamer. Anders bestaat er namelijk de kans dat je last krijgt van bijvoorbeeld droge ogen of keelpijn. De nevel van een luchtbevochtiger helpt een handje mee om dat te voorkomen.

Meenemen

Een luchtbevochtiger hoeft helemaal niet duur of ingewikkeld te zijn, weten ze bij Fancii & Co. Zij hebben namelijk de Aqua Mist II ontwikkeld, een hele handige luchtbevochtiger waarop je gewoon een waterflesje kunt aansluiten. Doordat het apparaatje heel klein is en draadloos werkt, kun je ‘m overal mee naar toe nemen. Handig voor op vakantie in de hotelkamer of camper dus! Ook op kantoor of in de auto komt ‘ie goed van pas. 

Hebben?
Je kunt 'm hier kopen voor zo'n €26! 

Christa Koeyvoets
ID: 8717

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven