Huis
Tuin
Video

5 leuke manieren om herfstbladeren te verwerken in je huis

Geniet jij ook zo van alle bomen die in de herfst rood, bruin of geel kleuren? Ze zijn niet alleen mooi buiten, maar je kan ze ook superleuk verwerken in je interieur. Wij geven je wat inspiratie hoe je dat het beste zou kunnen doen.

Stop ze in een vaas

Een hele makkelijke manier om de herfstbladeren in je huis te halen is door simpelweg een paar mooie takken in een vaas te zetten. Dit ziet er direct leuk uit. Leg er wat pompoenen of dennenappels bij en je huis is helemaal in de herfstsferen!

Knip een grote tak van de boom

Als je wat meer ruimte hebt in je huis, zou je ook een grotere tak van de boom af kunnen knippen! Zet hem bijvoorbeeld in een grote, stevige vaas of in een oude melkbus en het wordt een prachtie eyecatcher in je interieur. 

Lijst de bladeren in

Tegenwoordig zie je veel ingelijste gedroogde bloemen, maar wist je dat het ook heel leuk kan zijn met herfstbladeren? Je zou allemaal kleine lijstjes kunnen gebruiken of verschillende bladeren in één grote lijst. 

Plak de bladeren op

Het klinkt wat kinderachtig, maar het resultaat is dat zeker niet. Je kunt de bladeren ook opplakken op een papiertje. Wanneer je er dan heel veel bij elkaar hangt aan de muur, wordt het één groot geheel. Tip: schrijf met mooie letters de namen van de bomen onder de bladeren, dit geeft een extra leuk effect!

Maak er een krans van

Kan je niet wachten tot je weer een kerstkrans in je huis mag hangen? Dit is dan een leuk alternatief. Je kunt het heel gemakkelijk zelf maken met wat takjes en bladeren! 

Wil je nog meer tips over hoe je het najaar in huis haalt? Die lees je hier

Fotocredits

Headerfoto: Tidbits
Foto 1: Little bits of home
Foto 2: Tidbits
Foto 3: Fox meets bear
Foto 4: Country living - Alec Hemer
Foto 5: Wimke

Alieke van Rijn
ID: 9349

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven