Huis
Tuin
Video

Marmer te duur? Niet met dit prachtige low budget alternatief!

Zou je graag een marmeren tafel willen, maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Gebruik dan deze truc om je simpele tafel een prachtige marmerlook te geven.

Marmer geeft je interieur een prachtige, frisse, luxueuze én stijlvolle look. Maar helaas hangt er ook een flink prijskaartje aan. Daarom vinden we dat je af en toe best een beetje vals mag spelen. Met deze truc tover je je basic tafel om tot een prachtige tafel met marmer look: marmerfolie.

Op de Zweedse blog Rebfre is te zien hoe een basic bijzettafeltje een geweldige make-over krijgt met niets meer dan een rol marmerfolie en een gouden spuitbus.

marmer

Wat je nodig hebt is een basic tafeltje, marmerfolie (te koop in de meeste doe-het-zelf-winkels en vele webshops), een schaar of stanleymes en een spuitbus met bijvoorbeeld gouden verf als je de poten een andere kleur wil geven.

marmer

Oja, en als je het écht netjes wil hebben, vraag dan even een helpend handje om lelijke bubbels en scheve naden te voorkomen.

marmer

En voilà! Net echt toch?!

marmer

Foto’s: Rebfre

Let bij aankoop van het marmerfolie wel even goed op de kwaliteit. Er zijn namelijk folies die erg cheap ogen en er zijn folies die bijna niet van echt marmer te onderscheiden zijn. Wil je écht een mooi resultaat, kies dan alleen voor de laatste optie.

Ga je toch liever voor een échte marmeren tafel? En gelijk ook lekker groot? Kijk dan hier voor de mooiste marmeren eettafels. 

Bron: Rebfre
Headerfoto: Homeyohmy
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3160

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven