Huis
Tuin
Video

Zo creëer je meer warmte in een monochroom interieur

Heb je het graag strak, rustig (lees: zo min mogelijk accessoires) en monochroom in huis, maar mis je toch nog de sfeer? Dat is gemakkelijk op te lossen. We geven je twee handige tips voor meer warmte in een monochroom huis.

Een monochroom interieur heeft over het algemeen strakke, neutrale kleuren en weinig poespas. Warmte voeg je in zo’n interieur dan ook niet per se toe met veel accessoires, maar eerder met bepaalde materialen. 

Hout

Foto: Manieke Versluis

Hout zorgt voor warmte in huis. Dit kan uiteraard in de vorm van een mooie houten vloer, maar behoud je toch liever die strakke gietvloer dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een houten eettafel. Rond, of vierkant, wat je zelf wil! Kleed de tafel aan met een mooie bos bloemen en je hebt gelijk een warmere sfeer in huis gecreëerd.

Zachte materialen

Foto: Pella Hedeby

Zachte kussens, een fluwelen bank, een mooi plaid of een schapenvachtje. Het maakt niet uit wat je kiest, als de materialen zacht zijn oogt het geheel hoe dan ook een stuk warmer en minder kil.

 Headerfoto: Chris Warnes
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2911

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven