Huis
Tuin
Video

7 grapjes die alleen echte plantenliefhebbers begrijpen

Ben jij ook zo’n fan van planten? En staat jouw hele huis vol met deze groene vrienden? Dan zul jij waarschijnlijk helemaal dubbel liggen na het zien van deze hilarische memes!

Dit zijn de 7 grappigste plaatjes die alleen plantengekkies zullen begrijpen.

1. Meer, meer, meer!

Je wilt altijd meer planten. Hier kun je helemaal niks aan doen, toch?

2. Love my plants

Na een stressvolle dag kom je het liefste thuis in een huis vol planten. Sterker nog, je houdt misschien wel meer van je planten dan van de meeste mensen!

3. Dit is hoe het allemaal begon

Het begon allemaal heel onschuldig met een klein vetplantje. Toch is je plantencollectie binnen de kortste keren ontzettend veel gegroeid.

4. Verzorgen blijft lastig

Als plantenliefhebber heb je natuurlijk al enige skills op het gebied van planten. Toch kan de verzorging soms best wel lastig zijn...

5. Het lukt maar niet

Hoe erg je ook je best doet, soms lukt het gewoon niet. Je koopt een mooie plant, maar deze is binnen de kortste keren alweer dood.

6. Je woont in een plantenwalhalla

Toch blijf je houden van de groene vrienden. Je huis staat voor het grootste gedeelte vol met planten en lijkt een beetje op dit huis.

7. Vrienden worden gek van je

Ook je vrienden en familie weten alles van je plantenverslaving. Ze slaken een diepe zucht als je alwéér begint over die nieuwe cactus die je hebt gekocht, of een plant die een blaadje heeft gegroeid.

Julia van Rijn
ID: 8607

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven