Huis
Tuin
Video

Lijk jij op je hond? Dan is dit spel echt iets voor jou!

Heb jij een hond? Dan is de kans groot dat jij en je hond het één en ander gemeen hebben. Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar er is onlangs een memoryspel uitgekomen die draait om deze bewering. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lijk jij op je hond?

Hoe kan het toch dat sommige honden en baasjes zo op elkaar lijken – zowel qua innerlijk als uiterlijk? Groeien ze naar loop van tijd naar elkaar of kiezen we van nature een hond die op ons lijkt? Het memoryspel ‘Lijk jij op je hond?’ geeft je antwoord op deze vragen. 

Foto's doen het trucje

Sommige honden zijn verrassend menselijk: de gelijkenis met hun baasje gaat verder dan de uiterlijke kenmerken. Op de vijftig foto’s van het spel laat fotograaf Gerrard Gethings zien welke overeenkomsten mensen met hun harige vriend vertonen. Ook benieuwd naar het verhaal achter de gelijkenissen? Daar heeft journalist Mark Edmonds voor gezorgd in het boekje dat bij het spel wordt geleverd, superleuk toch?

Zo werkt het

Probeer het baasje bij de hond te vinden en verzamel de meeste paren. Leuk om te spelen én je leert er ook nog eens iets van! Wil jij dit spel aan jezelf, of iemand anders cadeau doen? Hier koop je het!

Nog meer lezen over honden?
Deze rassen waren het populairst in 2018!

Fotocredits
Headerfoto en foto in artikel: Laurence King Publishing

Tekst
Lobke Taal

ID: 4087

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven