Huis
Tuin
Video

Met deze lowbudget tips is je bank zo weer als nieuw

Een bank is een belangrijk onderdeel van je woonkamer. Het is niet alleen een dure aanschaf en het is ook nog eens een belangrijke aanschaf omdat het de blikvanger van je woonkamer is. Zomaar een nieuwe bank aanschaffen is vaak een hele stap. Met deze tip hoef je geen nieuwe bank aan te schaffen, maar lijkt je bank wel ineens zo goed als nieuw.

Bekleden

Heeft je bank nog genoeg zitcomfort? Ga dan aan de slag om je bank opnieuw te bekleden. Je kunt zelf langs bij een stoffenwinkel om een nieuwe hippe stof uit te kiezen die goed bij jouw interieur past. Kies wel voor ruim genoeg stof, dus meet je bank van te voren goed op. Daarnaast is een stevige stof erg belangrijk, anders is deze zo weer versleten.

Plooien

Een andere manier om je bank er helemaal anders te laten uitzien, is de stof van je bank laten plooien. Zorg ervoor dat je twee keer zoveel stof aanschaft wanneer je dit gaat doen, zo ben je er zeker van dat je alles kunt bekleden. Vervolgens kun je kleine spijkertjes of krammen in de stof slaan. Op deze manier creëer je plooien in je bank.

Kussens

Een makkelijke manier om jouw bank een nieuwe look geven, is door je kussens opnieuw te bekleden. Kies voor een opvallende print en combineer verschillende printen en kleuren met elkaar om het nieuwe plaatje helemaal af te maken.

Bronvermelding

Headerfoto: DesignEcologist - Unsplash
Foto 1: Pixabay - Pexels

ID: 3110

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven