Huis
Tuin
Video

Meubels in de witte woonkamer

Woonkamer
De woonkamer in Gouda was wit. Mega-wit. Het was er een steriele bedoeling en daar hebben wij verandering ingebracht - zonder er opeens een felgekleurde toko van te maken. Hier zie je welke meubels er allemaal gebruikt zijn!

Alle meubels komen van Trendhopper en zorgen voor meer sfeer en warmte in de woonkamer. 

EETHOEK

De Tondo-tafel is een robuuste eettafel die tegen een stootje kan. Het is de perfecte tafel voor een gezin, want iedereen kan elkaar aankijken. Bovendien is een ronde tafel perfect voor gezelschapsspelletjes, en mocht er visite zijn dan kan iedereen makkelijk een stukje opschuiven en er extra stoelen tussen zetten. Door de 3 poten staat de tafel altijd stabiel, hoe ongelijk een vloer ook is. En het scheelt natuurlijk ook dat je je nooit tegen een hoek stoot. 

Rondom de eettafel staan de kunststof Saalbach-kuipstoelen. Wij hebben voor vier witte versies gekozen. De stoelen zijn makkelijk schoon te maken en hebben ranke houten pootjes. Die pootjes passen goed bij die van de salontafels, in het zitgedeelte van de kamer. 

ZITHOEK 

De grijze Alaska-hoekbank is er in verschillende opstellingen, maar wij kozen voor een hoekopstelling met een longchair waarin je goed kan wegkruipen. Doordat de bank tegen de muur staat, zit je niet met je rug naar buiten en schijnt er meer licht naar binnen. 

Het kleed dat er voor ligt, heeft net als de eettafel een ronde vorm. De diameter van dit Sisal-kleed is 150 cm, wat perfect is voor deze woonkamer. De salontafeltjes heten Niko en hebben organische vormen. Je kan ze overlappend over elkaar plaatsen, waardoor ze makkelijk aan te passen zijn aan het formaat van de bank. Ondanks de vorm zorgen de witte bladen en ranke pootjes voor een rustige uitstraling. 

FAUTEUIL            

De Dacota-fauteuil is er in 4 verschillende kleuren. De stiknaden in combinatie met de vulling zorgen voor een comfortabele zit, zonder dat het een lompe fauteuil is. Door de zwarte kruispoot oogt de stoel ruimtelijk, wat ideaal is voor wat kleinere woonruimtes.

VLOERLAMP

Een lampenkap kiezen is niet zo heel moeilijk. De voet is voor sommige mensen wel een probleem. Ga je voor modern, ga je voor klassiek of toch voor stoer? Met de Sense-vloerlamp hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken. De voet is namelijk ook een kap! Wij hebben voor een witte stof gekozen, waardoor de lamp subtiel aanwezig is. 

ID: 1089

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven