Huis
Tuin
Video
Woonkamer

Meubels in het chillhonk

In het puber-chillhonk zullen 3 jongens veel tijd doorbrengen. De inrichting moet dus niet zómaar een inrichting zijn. We zetten stoere, industriële meubels in het honk.

Die stoere inrichting begon natuurlijk al bij de basis; de vloer en de wanden van de chillruimte. Ook maakte Thomas een industrieel bureau. De meubels die erin komen passen er goed bij. Ze komen allemaal bij Trendhopper vandaan. 

Bank Yala

De bank zal waarschijnlijk het allermeest gebruikt worden van alle meubels. Het is een echte blikvanger en er passen aardig veel gamende 'gasten' op. Het Yacht-leer is er in 17 verschillende kleuren. De zwart stalen pootjes passen perfect bij de rest van het interieur. 

Salontafel Singa

Deze teakhouten salontafel bestaat uit vele kleine latten, die worden samengehouden door een stalen band. Door de 4 wielen is hij makkelijk verplaatsbaar en lekker dichtbij de bank te zetten. Chips, cola en bier binnen handbereik dus.

Fauteuil Quadro

Dit is een relaxte lage lounge-fauteuil met een metalen frame en een gevlochten zitting. Je kan deze stoel zelfs buiten gebruiken.

Koeienhuid Rancho

Een koeienhuid is een stoer alternatief voor een vloerkleed. Hij is er in verschillende kleuren en maten.

Eetkamerstoel Edy

Hoewel de jongens misschien niet ál te veel huiswerk gaan zitten maken, is zo'n bureau (kan je zelf ook maken) altijd handig. De blauwe Edy-stoel is er in veel verschillende kleuren. Het leuke is dat het frame en de zitting dezelfde kleur hebben.

Eetkamerstoel Spijn

De stoere zwarte eetkamerstoel heeft een metalen frame en een gevlochten zitting. Net als de andere gevlochten stoel kan je ook deze buiten gebruiken. Als je zou willen.

Bijzettafel Barrel

Deze bijzettafel lijkt een beetje op een olievat. Door het grote opbergvak kun je er ook nog spulletjes in opbergen. Ook dit meubel heeft een stoere, jongensachtige uitstraling. 

ID: 1012

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven