Huis
Tuin
Video

In deze gemeenten wonen Nederlanders het liefst niet!

Ben jij van plan om binnenkort te verhuizen of ben je nog een beetje aan het rondkijken op de huizenmarkt? Bij deze gemeenten wil de gemiddelde Nederlander het liefst niet wonen! Dan weet je dat ook weer.

Waar te wonen?

Onderzoek uitgevoerd door JLL, expert in vastgoed, heeft 84 gemeenten in Nederland op een ranglijst gezet van meest naar minst gewilde gemeente om te wonen. Dit is op basis van economische groei, mogelijkheden qua bereikbaarheid en werkgelegenheid. Gezien deze aspecten is het vrij logisch dat de randstad hier aardig goed uitkomt met de eerste vier plekken, vanwege de vele banen en goede bereikbaarheid. Hierbij staat Amsterdam met stip op nummer één, waarna Utrecht en Delft volgen.

Deze 3 trends van 100 jaar geleden keren weer terug!
Woonkamer

Amsterdam scoort vooral hoog door de economische ontwikkelingen en doordat er veel voorzieningen zijn. Utrecht groeit snel en krijgt punten voor de centrale ligging en hoogopgeleide bevolking.

Minst favoriet
Benieuwd naar de minstfavoriete gemeenten? De hele lijst vind je hier maar de laatste 4 plekken gaan in ieder geval naar de volgende gemeenten: 

Je hoeft je natuurlijk niet te laten leiden door een ranglijst als deze, maar het is zeker interessant om de factoren eens goed te bekijken voordat je een beslissing maakt. 

Bekijk ook:

Fotocredits:

Headerfoto: BernardouPloud - Pixabay
Foto 1: Screenshot RTL Nieuws

Bron: JLL / RTL Nieuws

Esmée Duindam
ID: 10167

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven