Huis
Tuin
Video

Deze plant is zo populair dat 'ie zelfs zijn eigen hashtag op Instagram heeft

Kamerplanten zijn natuurlijk sowieso al erg geliefd. Maar wist je dat er ook een plant is die zó enorm populair is dat 'ie gewoon zijn eigen hashtag heeft? Echt waar!

#MonsteraMonday

De Monstera plant, ook wel de 'gatenplant', is zo verschrikkelijk populair dat er speciaal voor deze plant een hashtag in het leven is geroepen: #MonsteraMonday. En dat begrijpen we best, want het is ook wel een beauty. En niet alleen de plant is populair, ook de hashtag is erg populair in gebruik. Open Instagram, Twitter of Pinterest op een maandag en je komt ongetwijfeld een Monstera foto tegen met deze hashtag. 

Op het moment van schrijven zijn er al 118.923 (openbare) Instagramposts met de hashtag #MonsteraMonday geplaatst. Maar nu de maandag ook in de rest van de wereld is aangebroken zullen daar alleen al vandaag nog eens duizenden posts bijkomen.

monstera

De plant is trouwens niet alleen erg populair omdat ‘ie erg mooi is, ook is het een ideale plant voor mensen met een vrij donker huis, want daar kan de plant goed overleven. Net als deze andere drie planten.

Fotocredits
Headerfoto: Getty Images
Foto 1: Lotte Wullems
Foto 2: Kara Eads - Unsplash
Foto 3: Lotte Wullems

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3305

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven