Huis
Tuin
Video

Slecht met planten? Ga dan voor een Monsterablad in een vaas

Ben je niet zo goed in het verzorgen van planten, maar wil wel wel graag wat groen in huis? Ga dan voor een groot Monsterablad in een vaas. Het fijne is: het blad blijft heel lang mooi en je hebt er geen omkijken naar!

Monsterlijk blad

De Monstera (ook wel bekend als de gatenplant) pronkt in veel interieurs. Dit weelderige exemplaar groeit snel, is gemakkelijk te verzorgen en geeft je huis jungle vibes. De bladeren zie je bovendien veel terug in prints voor aan de muur of op kussens en andere accessoires. Daarnaast zuivert de Monstera de lucht, wat het niet alleen een trendy, maar ook een gezonde keuze maakt!

Heb je geen plek voor een grote kamerplant of ben je gewoon niet zo goed met planten, dan hebben we een leuk alternatief voor je: zet een groot Monsterablad in een vaas. Het staat elegant, zorgt voor een groene boost én het blad blijft heel lang mooi. Het enige wat je hoeft te doen, is af en toe het water te verversen. Als je wil, zijn er bovendien genoeg nepvarianten van dit monsterlijke blad. 

Fotocredits
Headerfoto: Mister + mrs Sharp
Foto 1 & 2: Lotte Wullems

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3991

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven