Huis
Tuin
Video

5x de mooiste behangtrends voor dit najaar

Is jouw muur ook toe aan een nieuw behangetje? Soms kan het dan best ingewikkeld zijn om het juiste patroon of de mooiste kleur te kiezen. Wij laten je de trends zien voor dit najaar.

1. Dierenprintjes

Het is al een tijdje hip, maar ook dit najaar zie je ze weer vaak terugkomen: de dierenprintjes. Of het een zebra, aap of tijger is maakt niet uit, hoe gekker hoe beter!

2. Polkadots

Deze behangtrend is wat subtieler. Stipjes zie je weer overal in het interieur. Niet alleen in het zwartwit, maar ook in het goud of andere kleuren zijn ze superleuk! En wil je er een speelse touch aan geven, kies dan voor een patroon met nét niet symmetrische stippen. 

3. Velvet

Naast velvet op meubels, zie je de fluweeltrend ook terugkomen op de muur. Het staat heel chic en geeft je interieur direct een luxe uitstraling. 

4. Plantenprints

Ga je liever voor een urban jungle? Planten op je behang zien er ook heel mooi uit. Doordat deze prints vaak wel wat drukker zijn, kun je het goed combineren met meubels in één kleur. Of doe eens gek en combineer verschillende printjes met elkaar! 

5. Diepe en warme kleuren

Terracotta en andere warme, aardse kleuren moet je ook zeker niet vergeten als je aan behangtrends voor het najaar denkt. Je huis wordt er vaak direct gezelliger door en op deze manier haal je het najaar naar binnen!

Fotocredits

Headerfoto: Stories on the wall
Foto 1: Jojo design studio
Foto 2: Sunny circle studio
Foto 3: Elitis 
Foto 4: Estahome
Foto 5: BN walls

Alieke van Rijn
ID: 9460

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven