Huis
Tuin
Video

We zijn verliefd: 5x het mooiste botanische behang

Gek op planten maar heb je moeite met ze in leven te houden? Of wil je gewoon nóg meer groen in huis? Botanisch behang is dan precies wat je zoekt. Wij hebben 5 van de mooiste botanische prints voor je gevonden.

1. Speels en symmetrisch

Hoe schattig is dit behang?! De getekende, symmetrische blaadjes zijn perfect te combineren met een leuke (echte) plant en verschillende woonstijlen. Een kleine muur in de woonkamer, de gehele slaapkamer, of het toilet: alles kan! 

behang groen

2. Groen? Goud kan ook

Bij 'botanisch' denk je al gauw aan de kleur groen, maar doet hoeft echt niet! Kijk maar eens naar dit prachtige zwart-gouden behang. Weer eens wat anders, en toch hartstikke mooi.

3. Groen, groener, groenst!

Hoe leuk is dit behang? Het hek achter het groen geeft een knusse sfeer en de bloemen maken het helemaal af. Het behang kan erg druk overkomen. Hoe je dat het beste kunt toepassen in je interieur zonder dat het te druk wordt? Dat lees je hier

4. Groot, groter, grootst!

We lieten je eerder al lezen dat we fan zijn van de Monstera plant. Dus waarom doen we deze plant met zijn enorme bladeren niet ook op ons behang? Je favoriete plant in je kamer, en die hoef je echt nooit water te geven!

5. Donker en groen

Dit behang is een stuk donkerder dan de vorige, maar oh zó mooi. In combinatie met zwarte accenten, zoals hieronder, krijg je een hartstikke chique uitstraling!

botanisch donker
ID: 3808

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven