Huis
Tuin
Video

De 4 mooiste trendkleuren van 2020 voor in jouw interieur!

Ben je net verhuisd of ben je gewoon toe aan iets nieuws in je interieur? Nieuwe meubels hoeven niet altijd de eerste optie te zijn voor een nieuwe look in huis. Met dit kleurenpalet geef je je interieur een geheel nieuwe look! Dit zijn onze favoriete kleurentrends van 2020.

1. Tranquil Dawn

Deze prachtige en veelzijdige kleur is door Flexa benoemd tot 'kleur van het jaar 2020' en zit een beetje tussen blauw, groen en grijs in. In combinatie met lichte tinten zoals zandkleuren komt deze kleur helemaal tot zijn recht. Door deze kleur samen te brengen met Greyed Green creëer je een rustige en heldere sfeer in je interieur 

Meer lef in je interieur? Wij geven je tips!
Woonkamer

2. Greyed Green

Deze koele kleur zit tussen grijs en groen in. Hebben je kasten nog een make-over nodig? Dan is deze kleur ook perfect! Het heeft een rustgevende uitstraling en hij is goed te combineren met bruintinten en hout.

3. Indigo Depths

Dit is een diep donkerblauwe kleur. Deze stoere kleur kun je goed combineren met lichte tinten, maar een stoere leren bank staat er ook erg mooi bij. Heb je veel kamerplanten in je interieur staan? Dan is deze kleur perfect voor jou! Ook is hij goed te combineren met de eerder genoemde kleur Tranquil Dawn. 

4. Forest Song

Deze mooie donkergroene kleur staat erg mooi in een licht interieur of gecombineerd met goudaccenten. De kleur geeft een elegante en eigentijdse look. Ook kun je deze kleur goed combineren met allerlei vintage items. Denk bijvoorbeeld aan een houten kast of een mooi bruin leren bank.

Bronnen

Flexa.nl

Maxime Meijer
ID: 10194

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven