Huis
Tuin
Video

Dit zijn de mooiste verblijven voor je konijn

Konijnenhokken zien er vaak een beetje hetzelfde uit. Gewoon een simpel houten hok met gaas. Dat moet anders kunnen! Dit zijn de mooiste konijnenhokken voor je op een rijtje:

Ongeacht welke konijnenhok je hebt of leuk vindt, moet je er altijd voor zorgen dat je konijn het naar zijn zin heeft. Zorg dus voor de beste leefomstandigheden voor je diertje.

Grote konijnenvilla

Als je een ruime tuin hebt, kun je ervoor kiezen om een ware konijnenvilla in je tuin te zetten. Zo heeft je konijn alle ruimte om lekker rond te rennen, en het ziet er ook chic uit. Onderstaand hok heeft zelfs een leuk balkonnetje voor plantjes!

Binnenverblijf

Je kunt als je wil, en je konijn er geschikt voor is, natuurlijk ook je konijn binnen houden. Dit is ook nog eens erg gezellig omdat je dan altijd met je konijn bent en je hem ook nog eens een leuk verblijf kan geven. Zo kun je een deel van je ruimte speciaal inrichten voor je dier. Zo is het onderstaande verblijf zelfs aangekleed met gezellige lampjes! Let er in dat geval natuurlijk wel op dat het konijn niet bij de snoertjes kan, want die zijn natuurlijk zo doorgeknabbeld. 

Doe het zelf

Als je een beetje creatief en handig bent, maak je je konijnenhok gewoon zelf! Je kunt heel makkelijk een kast omtoveren tot huisje voor je huisdier! Zaag simpelweg wat openingen in de planken en vervang deuren voor gaas.

Ben je helemaal gek van konijnen? Dan vind je deze items vast ook geweldig!

Fotocredits
Headerfoto: Sueden - Pixabay
Foto 1: Groot plezier
Foto 2: @2bunnybunns
Foto 3: @puppijames
Foto 4: Ikeahackers
Foto 5: Pet desk

Julia van Rijn
ID: 8026

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven