Huis
Tuin
Video

De mooiste plaids om lekker onder te kruipen op de bank

Het leukste aan de winter? Wat ons betreft is dat: kaarsjes aan en onder een lekker kleedje kruipen op de bank. Als het even kan ook nog eens onder een stijlvol kleedje, zoals de onderstaande exemplaren!

1. Gehaakt

Gehaakte kleedjes oubollig? Echt niet! Zeker niet als je kiest voor een fris kleurtje en een exemplaar met een lekker grof patroon van dikke strengen wol zoals hierboven. Als dát niet lekker warm is…

2. Herfstig geel

Haal het najaar naar binnen met een okergeel plaid. Je kunt ‘m netjes opvouwen en op de armleuning leggen, of drapeer ‘m subtiel over je bank voor een speelse look.

plaid geel

3. Wit met een subtiel patroon

Houd je het liever wat rustiger qua accessoires in huis, dan is een wit plaid een uitstekend idee. Vind je dat toch wat saai? Kies dan bijvoorbeeld voor een wit exemplaar met een subtiel patroon (zoals hieronder), met mooie franjes of met een speels reliëf, zoals een wafelpatroon.

plaid wit

4. Donkergroen

Deze donkergroene kleur associëren we direct met dennenbossen en dus met de winter. Kortom: een perfect kleedje om heerlijk onder te kruipen tijdens die koude winteravonden. 

plaid groen

Fotocredits
Headerfoto: Life with Me
Foto 1: The British Blanket Company
Foto 2: Katie Monkhouse
Foto 3: H&M

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3393

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven