Huis
Tuin
Video

De mooiste ronde vloerkleden

We zijn gauw geneigd voor een rechthoekig vloerkleed te kiezen, omdat dat vaak de standaard is. Maar durf je ook voor een rond vloerkleed te gaan? Er bestaan prachtig mooie exemplaren!

In de gang, in de slaapkamer, onder de salontafel of zelfs in de badkamer. Vloerkleden doen het overal goed. Zelfs op balkons zie je ze geregeld liggen! Maar waar we momenteel helemaal weg van zijn is het ronde vloerkleed. Prachtig!

rond vloerkleed

Jute vloerkleed

Houd je van naturel en heb je ook veel natuurlijke materialen in huis? Dan staat een jute vloerkleed waarschijnlijk prachtig in jouw interieur.

Je kunt kiezen voor een effen jute vloerkleed, of voor een jute kleed met bijvoorbeeld rondom een zwarte rand of een mooi patroon over het gehele vloerkleed.

Zo’n kleed staat overigens ook erg gaaf onder een ronde eettafel!

rond vloerkleed

Lekker opvallend

Heb je het liever iets opvallender en sprankelender? Dan is dit kleurrijke exemplaar wellicht wel wat voor jou. Overigens lijkt het een trend te zijn om voor vloerkleden met felle kleuren en opvallende patronen en vormen te kiezen, want we zien ze meer en meer. Kijk maar!

rond vloerkleed

Fotocredits
Headerfoto: By Boo
Foto 1: Urban Outfitters
Foto 2: Overstock
Foto 3: By Boo
Foto 4: TLC Interiors
Foto 5: Moooi Carpets / Mister Design

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3339

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven