Huis
Tuin
Video

Geef je muur een stoere uitstraling met een betonlook

Beton geeft een mooie verweerde, industriële uitstraling aan je interieur. Helaas is het niet heel betaalbaar om even een betonnen muur in je huis te laten plaatsen. Maar er zijn gelukkig genoeg opties! Je creëert makkelijk zelf een muur met betonnen look.

Betonlook met behang

Geef je muur een betonlook met behang. Een makkelijke oplossing, waarbij je muur in no time een betonnen look heeft. Het voordeel van behang is dat je van tevoren al kunt zien welke betonlook het gaat worden. Zo kun je kiezen voor een subtiele look, of juist voor een hele rauwe look.

Betonlook met stuc

Betonstuc is een bepleistering die bestaat uit cement, fijne betondeeltjes en hars. Het is makkelijk schoon te maken en waterdicht. Ideaal dus als je een betonnen look wil creëren op je badkamer. Een stucwerk met betonlook is niet de meest goedkope optie, omdat je het stucwerk het beste door een vakman kunt laten maken. Het voordeel van een betonlook met stuc is wel dat het een mooi geheel wordt, zonder behanglijntjes.  

Betonlook met verf

Of gebruik verf voor je betonlook! Een goedkope optie met een mooi eindresultaat. Let op! Kies wel verf uit die geschikt is voor de ondergrond waarop je het wil aanbrengen. Betonverf is er in verschillende tinten, dus kies de tint uit die bij jouw woning past en om de gedroomde betonmuur in je woning te krijgen. 

Fotocredits
Headerfoto: Getty Images

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3448

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven