Huis
Tuin
Video

5 stijlvolle manieren om muziek in je interieur te verwerken

Je muzieksmaak staat gelijk aan je stijl. Waarom zou je het dan niet terug laten komen in je interieur? Muziek in je interieur kan je huis namelijk eigen maken en het staat ook nog eens gezellig.

Je kan je muzieksmaak op veel verschillende manieren terug laten komen. Dit zijn hier een aantal van.

CD-display

Heb je een grote cd-collectie? Verstop deze dan niet! Je kunt ze bijvoorbeeld aan de muur hangen of een speciale cd-kast kopen. Het maakt niet uit als dit er rommelig uitziet, want dat hoort bij de hele muzieklook. Het maakt het alleen maar gezelliger. Wil je het wel strakker laten ogen, dan kun je ze altijd nog op kleur sorteren. 

Vinyl platen

We vertelden je eerder al over vinyl platen als decoratie in je woning. Dit is een superleuke manier om je muzieksmaak te vertegenwoordigen in je interieur. Deze platen geven een vintage look aan je ruimte, iets wat weer helemaal hip is.

Je muziekinstrument

Of je nou een muziekinstrument speelt of niet, het staat heel mooi in je interieur. Een of meerdere gitaren aan de muur zorgt voor een prachtige wanddecoratie. Ook kun je, als je er de ruimte voor hebt, een piano of keyboard plaatsen. Het staat gezellig en misschien leer je nog wel een paar noten spelen.

In je gallery wall

Een poster van je favoriete band hoeft helemaal niet kinderachtig te staan. Je kunt 'm bijvoorbeeld inlijsten en aan de muur hangen, bijvoorbeeld in een gallery wall. Zo weet iedereen gelijk wat jouw favoriete band of artiest is.

Muziekspeler

Wat zijn cd’s of platen zonder een speler? Een mooie, vintage ogende platenspeler is prachtig in je interieur. Ook cd-spelers of speakers geven een gezellig gevoel en ze zijn ook nog eens functioneel. Er zijn genoeg mooie pareltjes op de markt, dus voor ieder wat wils.

Julia van Rijn
ID: 8222

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven