Huis
Tuin
Video

Zacht en warm: zo stijl je (nep!)bont in je interieur

Bont is helemaal hip in je interieur. Het is lekker zacht en laat je ruimte een stuk warmer voelen. Wat is er nou fijner dan een lekker zacht, bonten kussentje op de bank, of een lekker kleedje onder je voeten?

Echt bont is natuurlijk niet zo diervriendelijk en ook nog eens hartstikke duur. Daarom gebruiken wij liever nepbont. Op deze manier kun je dat stylen in huis. 

Bonten kleed

Wat supergezellig staat is een bonten vloerkleed. Deze heb je in grote varianten, bijvoorbeeld voor in de woonkamer, maar ook in leuke, kleine varianten. De kleine kun je bijvoorbeeld naast je bed leggen, maar deze staan ook heel leuk gedrapeerd over een stoel of bank.

Zacht kussentje

Bont kun je ook leuk in je accessoires terug laten komen. Een of meer zachte kussens op de bank bijvoorbeeld. Heerlijk om ‘s avonds lekker tegenaan te liggen en mee te knuffelen.

Warm dekentje

Ook lekker voor op de bank: een bonten dekentje! Deze hoef je niet op de bergen als je hem niet gebruikt, want het is ook heel stijlvol om nonchalant over de bank te draperen. Ook staat het heel chique op je bed, over je dekbed heen.

Meubels

Misschien is een bonten bank of fauteuil een beetje heftig, maar er zijn wel kleinere meubels met bont die wel leuk staan. Neem bijvoorbeeld een kleine poef of een krukje. Lekker als voetenbankje en ook nog eens superzacht.

Vind je een bonten poef toch niks? Fluwelen poefjes zijn tegenwoordig ook helemaal hip! Lees hier alles over deze poefen. 

Fotocredits
Headerfoto: Eigen huis en Tuin
Foto 1: @studiomerie
Foto 2: Urban Outfitters
Foto 3: Paper & Stitch
Foto 4: Fig Linens and Home
Foto 5: Urban Outfitters
Foto 6: A beautiful mess

Julia van Rijn
ID: 8052

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven