Huis
Tuin
Video

Deze Netflixserie over de meest bizarre huizen is een must-see!

Tijd om je joggingbroek en een bak popcorn uit de kast te trekken want wij hebben een nieuwe Netflix topper gevonden. Reden om uit te kijken naar het weekend, deze serie gaat namelijk over – hoe kan het ook anders – interieur! En wát voor interieurs!

The World’s Most Extraordinary Homes

Regelmatig schrijven we over mooie interieurs en hippe tiny houses. Maar dit keer is het tijd om het over een andere boeg te gooien. Er zijn namelijk mensen die écht heel apart wonen. We hebben het over de serie ‘The World’s Most Extraordinary Homes’.

In deze BBC-serie reist de bekende architect Piers Taylor samen met actrice Caroline Quentinde wereld over om deze huizen te bezichtigen... en jij mag met ze mee (via Netflix dan)! Ze bekijken buitenverblijven in de bergen tot ondergrondse paleizen en futuristische stekjes van $30 miljoen zoals hieronder: 

Ook in Nederland

Uiteraard komt er ook een Nederlands huis aan bod in de serie: het ondergrondse huis Dutch Mountain, dat in het Gooisch Natuurreservaat ligt. Het huis staat bekend om zijn duurzaamheid en lijkt bijna op te gaan in zijn omgeving.  

Je kunt The World’s Most Extraordinary Homes bekijken op Netflix. De serie bestaat uit vier aflevering van ongeveer een uur.

Wil je meer binnenkijken? Klik dan hier!

Fotocredits
Headerfoto: BBC

Tekst
Lobke Taal

ID: 4017

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven