Huis
Tuin
Video

Netflixtip: ‘Stay Here’ laat zien hoe stoffige Airbnb’s worden omgetoverd tot de mooiste verblijven

Maak kennis met onze nieuwe Netflixverslaving: ‘Stay Here’. Hierin nemen designer Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer stoffige airbnb’s eens flink onder handen. De lelijkste en meest ongezellige gastverblijven worden omgetoverd tot prachtige hotelkamers.

Boek jij regelmatig Airbnb’s op fantastische locaties voor een gunstige prijs, maar ben je teleurgesteld zodra je naar binnen stapt? Wij kennen het. Doodzonde. Er zijn ontzettend veel Airbnb’s waar zo veel meer uitgehaald had kunnen worden, zowel qua comfort als qua inrichting. En precies dat soort verblijven worden eens flink onder handen genomen in onze nieuwe favoriete serie Stay Here.

 

Het kan behoorlijk winstgevend zijn om je huis te verhuren; of dat nu slechts een kamer, een verdieping of een heel huis is. Maar... er is op Airbnb behoorlijk veel concurrentie. Dus wil je écht binnenlopen, dan is niet alleen de locatie belangrijk, ook is het wel zo handig de ruimte een beetje aantrekkelijk in te richten. En dat weten Genevieve en Pete Lorimer maar al te goed. Daarom bundelen ze hun krachten en helpen ze AirBnB eigenaren die hierin vastlopen.

Van brandweerkazernes tot woonboten en van strandhuizen tot een huis met een wijngaard. De meest uiteenlopende huizen komen voorbij. Maar ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: Ze gaan van stoffig, vervallen, donker of gewoon lelijk naar prachtige Instagramwaardige verblijven waar we eigenlijk gewoon permanent in zouden willen wonen. Als ze nú niet zullen binnenlopen, dan weten wij het ook niet meer... 

 

Seizoen 1
Er staan nu 8 afleveringen van 30 minuten op Netflix. Maar we begrijpen het heel goed als je die in no time uit hebt. Of er een tweede seizoen komt? Dat is nog niet bekend, maar daar hopen we héél erg op!

 

Foto’s: Netflix
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2993

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven