Huis
Tuin
Video
Woonkamer

Nieuw jaar, frisse woonkamer: Ontwerp

Petra en dochter Sanne-Fleur zijn niet tevreden over hun woonkamer. De vloer is superdonker, en om dat te compenseren zijn alle meubelen wit. Graag krijgt Petra een lichtere vloer, veel gezelligheid én extra opbergruimte. Daar gaan we voor zorgen!

Petra woont al 22 jaar in dit appartement, en is samen met haar dochter Sanne-Fleur toe aan iets nieuws. Er is al jaren niets meer aan de woonkamer gedaan. Tijd voor iets nieuws! Met de producten van Karwei zorgen we voor een frisse makeover in het huis. 

Basic en stoer

Petra krijgt een nieuwe vloer, wat ze heel graag wilde. Door de vorige vloer werd het hele interieur te donker, en om dat te compenseren kocht Petra alleen maar witte meubelen. Maar dat werd weer zo witjes... Er komt daarom nu een nieuwe, lichte vloer in het huis. Deze is van eikenhout en heeft een visgraatmotief. De kozijnen krijgen een fikse makeover en worden stoer zwart. Tot slot komt er veel opbergruimte in de woonkamer, dankzij een groot wandmeubel dat van muur tot muur komt en van vloer tot plafond. 

Naturel met accent

Styliste Yvet: 'Wit zorgt voor ruimtelijkheid en grijs is een rustige toevoeging van kleur. Het zwart zorgt voor een chique detail. Groen is de kameleon onder de kleuren: die voegt zich makkelijk toe aan een interieur en maakt het speels. Met het hout creëer je een warme uitstraling, en het zwart maakt het geheel wat stoerder.'  

Zwartwit met groen

De gebruikte kleurstalen zijn van boven naar onder:

Wit:  Karwei muur- en plafondverf 9010
Grijs: Flexa Strak op de muur muurverf antraciet    
Zwart:  Flexa Strak in de lak zijdeglans zwart
Groen:  Vtwonen krijt mat muurverf Army Green      
Lichtgrijs: Flexa Strak op de muur muurverf Beton

Bekijk de klusvideo's

Meer weten over de  klussen die je in deze aflevering tegenkwam? Bekijk de klusvideo's en volg de stappen!

Benieuwd hoe het is geworden? Kijk dan op zaterdag 13 januari 18.05 naar het vernieuwde Eigen Huis & Tuin op RLT 4.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR 
KARWEI 

MET DANK AAN 
Bosch 
Citroën Nederland

ID: 2237

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven